offline aanbod

Individuele sessies

Baarmoederrite/
patroonreset

Ik maak een combinatie van coaching en een baarmoederrite. Een reset van je patroon of patronen waar je van af wilt en nieuwe patronen  installeren. 

In het begin kijken we naar de patronen, oude pijnen en angst. En die gaan we loslaten, healen.
Daarna krijg je een  inwijding om geboorte van het leven en de creatie te gaan voelen.
Om vervolgens een nieuw patroon te manifesteren.

Duur 2 uur
Kosten € 197,-

chakrahealing

Een chakrahealing geeft inzicht in je chakra’s, in waar de blokkades zitten en wat je hieraan mag gaan doen. Angsten en oude patronen en overtuigingen worden tijdens de chakrahealing losgelaten.

Ik stem af op je chakra’s en krijg zo de informatie door per chakra wat nu nodig is voor jou om te healen. Al het oude wat jou niet meer dient en niet meer bij je past, mag en kan worden losgelaten. Zoals oude pijnen, angsten, overtuigingen en patronen. Je krijgt een soort reset om je open te stellen voor de nieuwe energie, de 5D energie.

Je komt op een ander energielevel terecht (hogere). Ik laat je het pad van de Manifestatie en Bevrijding ervaren. Ik kan afstemmen op je chakra’s en/of op je onderneming als je die hebt. Na de sessie gaan mijn handtekeningen en de tekening van je chakra’s nog in een Despacho. Het despacho wordt het aan het vuur geofferd, zodat het universum er verder mee aan het werk kan gaan.

Deze sessie kan naast offline ook online via zoom plaatsvinden.
Duur 2 uur

Kosten € 197,-

Individuele coachingtrajecten

Voordat je een coachtraject instapt bij mij heb je eerst een intakegesprek van twee uur. Hierin kijken we samen waar je nu staat. Waar je naar toe wilt. Dit doen we aan de hand van het NLP coachmodel. Daarnaast kijken m.b.v de chakra-analyse naar je blokkades en stemmen we af op waar je je tijdens het individueel traject opricht. Centraal gedurende het traject staat, hoe verbind jij je meer met de 5D energie, waar word je blij van. Hoe kan je de leiding gaan nemen in je leven en je werk vanuit de 5D energie doen.

Tijdens het traject maak ik o.a. gebruik van NLP, Chakra’s, Competentie-analyses, Helende Lichtkleurtjes, het Pad van de Bevrijding en het Pad van de Manifestatie, de natuur, wandelen, provocatief coachen, ppstellingenwerk, Despacho’s.

Er zijn 3 individuele coachingstrajecten:

Er zijn 3 individuele coachingstrajecten:

E

Gericht op je persoonlijke ontwikkeling

E

Gericht op je business

E

Exclusief Spiritueel Business Traject
(Munay-ki inwijdingen)

Een coachingstraject bestaat uit totaal 12,5 uur
(5 bijeenkomsten van 2,5 uur die binnen maximaal 6 maanden dienen plaats te vinden).

Intakegesprek van 2 uur € 111,- incl btw

Kosten coachingstraject € 1300,- incl btw in één keer of in 5 maandelijkse termijnen van € 260,- incl btw

vervolgtraject

Daarna kan je kiezen voor een vervolg coachingtraject.
Een vervolg op de Munay-ki inwijdingen zijn de Nusta Karpay inwijdingen en de Blossoming.

Munay-ki inwijdingen zijn energietransmissies. Elke inwijding is een stap naar hoger bewustzijn en tegelijkertijd een fase in het versnelde evolutieproces van de mensheid als geheel.

De Munay-Ki is als een treinkaartje voor de reis op weg naar vrijheid om te zijn wie je in wezen bent en naar het bewust-zijn van eenheid. De Munay-Ki voert je voorbij de illusie van afscheiding. Het herstelt de verbinding met je innerlijke kracht, met je eigen goddelijke natuur. Zo brengt de Munay-Ki je bij je ware bestemming hier op aarde. Het maakt dat je volledig in je kracht komt te staan.

Groepssessies en -trajecten

Exclusief spiritueel business traject

In 2022 start er weer een Exclusief Spiritueel Business Traject voor slechts 4 ondernemers.

Wandelingen in de natuur

We verzamelen bij het Smokkelaartje in Strijbeek (vlakbij Breda). Drinken een kopje koffie, latte of thee. Stemmen we op elkaar af. Je ontvangt een Helend Lichtkleurtje op je proces. Het Helende Lichtkleurtje geldt zowel voor jezelf alsook voor de groep. Daarna vertrekken we naar buiten.

De wandelingen zijn altijd gericht op een specifiek thema.

Hoe kun je in vertrouwen blijven, in de 5D energie. De wandeling gaat je geven wat jij nodig hebt op dat moment.
Ontvang tijdens de wandeling alle mooie tekens en boodschappen en inzichten. Je gaat met een andere energie naar huis. Laat de magie het werk doen.

Laat je verrassen. Ga je verbinden met de natuur. Neem de boodschappen en tekens die je onderweg ziet of hoort waar. Wees bewust van jezelf hoe jij kijkt naar de natuur.

Na de wandeling is er een gelegenheid om met elkaar te lunchen

De wandelingen geven inspiratie, inzichten, steun, plezier, ontspanning en  stof tot nadenken. Het is fijn om elkaar te ondersteunen en met gelijkgestemden samen te zijn. Lekker even in de 5D energie.

De data van deze wandelingen geef ik altijd door op social media of via mijn nieuwsbrief.

Kosten € 36,51

op aanvraag

VIP-dag in de natuur, Transformatiespel, NLP 1 training, Workshop werken met de Helende Lichtkleurtjes, Workshop Volledig in balans met de 7 chakra’s. Helende dag.

Informeer naar de mogelijkheden, je kunt mij een bericht sturen via de contactpagina.

bekijk ook vooral mijn online aanbod even!