Exclusief Spiritueel Business Traject

In 2022 start er weer een Exclusief Spiritueel Business Traject
voor slechts 4 ondernemers

Wat houdt dit traject in?

E

10 live dagen, waarin sjamanistische inwijdingen worden gegeven:

 • Munay-ki
 • Nusta-Karpay
 • Blossoming
E

Persoonlijke coaching door mij

De inwijdingen zijn energietransmissies. Elke inwijding is een stap naar hoger bewustzijn en tegelijkertijd een fase in het versnelde evolutieproces van de mensheid als geheel.

Munay-Ki

De Munay-Ki is als een treinkaartje voor de reis op weg naar vrijheid om te zijn wie je in wezen bent en naar het bewust-zijn van eenheid. De Munay-Ki voert je voorbij de illusie van afscheiding. Het herstelt de verbinding met je innerlijke kracht, met je eigen goddelijke natuur. Zo brengt de Munay-Ki je bij je ware bestemming hier op aarde.
Het maakt dat je volledig in je kracht komt te staan.

Nusta Karpay

De Nusta Karpay initiaties zorgen voor heling van Moeder Aarde en van de vrouwelijke energie in onszelf; daardoor word je diep in contact gebracht met het bewustzijn van Moeder Aarde en je zult de sterke verbinding met Moeder Aarde op een andere manier gaan ervaren. Deze inwijdingen brengen vrouwen in hun eigen vrouwelijke kracht en het ontwaakt hun Godinnen-energie.
Het brengt voor allen balans en heelheid, doordat de vrouwelijke en mannelijke energie in onszelf weer samenkomt.

Blossoming

De inwijdingen van de Nusta Karpay Blossoming hebben een diepe werking en ondersteunen en versnellen je spirituele groei, waardoor je tot een nieuw evenwicht in jezelf komt, wat weer direct invloed heeft op het welzijn van Pachamama, onze Aarde Moeder, met wie wij, haar kinderen, een diepe hartverbinding hebben. Wanneer wij Pachamama willen ondersteunen, zullen we dus aan onszelf moeten werken, vandaar dat Blossoming van de Nusta Karpay ook zo belangrijk is.

Transformatiespel

De laatste bijeenkomst zullen we afsluiten met het spelen van het Transformatiespel. Doel hiervan is te bepalen waar jij nog inzicht en verandering in wilt. Het spelen van het Transformatiespel is een bewuste stap in een diepgaand veranderingsproces.

Individuele coaching

Naast deze live dagen ontvang je ook maar liefst 6 uur coaching.
Coachingsgesprekken vinden plaats via Zoom of live. Coaching en healing gericht op jezelf en je onderneming.

Het integreren van jouw spiritualiteit/intuitie met je eigen onderneming.
Hoe kan dat samen gaan vallen?

Ik begeleid je helemaal in je spiritueel proces, tijdens transformaties, ik ga met je mee op reis. Ik ben er voor je.
Als er iets is, kun je mij een bericht via FB Messenger sturen.

in 2022 start er weer een Exclusief Spiritueel Business Traject
voor slechts 4 ondernemers

De live dagen

Lokatie: Ulvenhout (bij Breda)
Data: 10 zaterdagen van 13.00-17.00 uur:

 • Kennismaking / uitleg traject / doelen / coaching
 • Munay-ki & coaching
 • Munay-ki & coaching
 • Munay-ki & coaching
 • Munay-ki & coaching & certificaat
 • Nusta Karpay & coaching
 • Nusta Karpay & coaching
 • Nusta Karpay & coaching & certificaat
 • Blossoming & coaching & certificaat
 • Transformatiespel & afsluiting

Bij dit traject/de live dagen zijn inbegrepen:

E

Reader

E

Certificaten van de inwijdingen die je ontvangt

E

Pi-stone

E

Helende lichtkleurtjeskaartendeck

E

6 uur coaching

bonus

Als bonus ontvang je gratis deelname aan het​ online programma
Volledig in balans met de 7 chakra’s.

angst klopte op de deur
vertrouwen deed open
er was niemand…

– martin luther king –

Wat levert dit traject jou op

E

Verschuiving van angst naar liefde

E

Voelen van universele liefde

E

Leven en werken vanuit ontspanning

E

Inzet van je intuitie in je onderneming

Sabine van dijk

Sabine van Dijk is sinds 2004 NLP trainer, Holistisch therapeut, Chakra Business coach en Sjamaan. Vanuit humor, zonder oordeel en dat alles er mag zijn, geniet zij ervan om de ander zo snel mogelijk in haar of zijn kracht te zetten. De basis van waaruit Sabine werkt is de Munay-ki oftewel onvoorwaardelijke liefde.

Haar missie is om Spiritualiteit te verbinden met de Business en vice versa, zodat jij kan worden wie jij in werkelijkheid bent. Dit alles draagt weer bij aan een mooiere wereld, waarin we kunnen leven in liefde en overvloed door samenwerken, samen doen en samen delen.

Ik heb Sabine in de arm genomen omdat ik graag dichter bij mijn gevoel wilde komen.
Ik heb allerlei ideeën in mijn hoofd en voel wel als iets goed is maar blijf toch denken vanuit mijn hoofd. Ik ken Sabine al een aantal jaar en heb al meerdere dingen gedaan. Het transformatie spel en 2 maal heeft ze een despacho ritueel gedaan bij mijn Yoga Business Event. Ze is heel kundig en weet wat ze doet.
Ik heb de begeleiding van het ESBT- traject als zeer prettig ervaren. Ik ben nog dichter bij mijn gevoel gekomen en iedere keer vielen allerlei onverklaarbare zaken heel mooi samen. En voelde ik heel duidelijk mijn overleden vader. Hij is bij me en steunt me. Ik ben nu krachtiger en zelfverzekerder.

Corine van Zoelen
Yoga Business Coach

Een tijd geleden ontmoette ik Sabine voor het eerst tijdens een event. Meteen voelde ik een soort van thuis komen. Of het de woorden waren of haar aanwezigheid. Ik kan het niet eens goed verklaren. Ik voelde ” Ik wil iets doen bij haar”. Zo besloot ik al heel snel het ESBT traject te volgen met haar. Grappig is dat door deze keuze te maken er al een heel proces op gang werd gebracht! Het klopte meteen! Ik verlangde er al langere tijd naar om me meer verbonden te voelen met mezelf, mijn intuïtie en de natuur. De inwijdingen, de coachingssessies, de fijne groep en uiteraard Sabine zelf hebben er echt toe geleid dat ik me nog meer één ben gaan voelen. Ik heb meer oog gekregen voor dat wat de natuur en dieren me willen zeggen. Daardoor kon ik ook beter zien en voelen welke stappen ik mocht zetten in mijn bedrijf. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik gehoor heb gegeven aan dat wat ik op het event zo sterk voelde <3

Marleen van Ruymbeke-Beeren

Voorheen voelde ik me vaak letterlijk en figuurlijk leeglopen. Vele prikkels, energieën, kleuren en whispers hoorde, voelde of zag ik. Tijdens het traject is dat zo mega veranderd. Ze zijn er allemaal nog, maar ze komen nu alleen door wanneer ik het uitnodig. Waardoor mijn energie level heerlijk in balans is. Nu ik dit schrijf, maak ik een dansje van geluk. Die rust, liefde en lichtheid is magisch. Daarnaast begin ik ook steeds meer van mezelf te begrijpen. Hoe ik werk, hoe informatie bij mij binnenkomt en hoe ik dat mag gaan inzetten. Door dit traject heb ik een mooie positieve groei door gemaakt.
En het mooie en dankbare erbij is~ ik kan en ga het doorgeven, zodat alles verder kan groeien, stomen en bloeien. Dankjewel Sabine, voor wat je doet en wie je bent ~ Namaste

Ruth Abigail Klein

Sinds ik het ESBT van Sabine ‘volg’ kan ik weer leven vanuit mijn eigen liefde, kracht en mijn eigen wijsheid. Ik kan weer meer voelen wat ik mag doen als als Vijf D moeder en -vrouw in deze Drie D wereld. Ik hoef niets meer (te begrjjpen), voelt het goed dan is dat een GO, voelt het niet goed dan is het een NO GO. No matter what.
De HL kaartjes incl online trainingen waren bijzonder waardevol. Het ESBT-traject met de Munay-ki inwijdingen waren nog waardevoller en meer verdiepend. De Nusta Karpay inwijdingen gaan nog dieper en intenser… Het is echt thuiskomen bij jeZELF. Ik vind daar (weer) alles wat goed voor mij is… Hoe ga ik dat beschrijven? NIET! Ik kan alleen zeggen: dit is het mooiste kado wat ik mezelf heb kunnen geven de afgelopen 46 jaar. In Munay,

Henrike Siebers

Exclusief Spiritueel business traject

Jouw investering voor dit exclusieve traject is € 3300,- inclusief 21% btw.
Je kunt dit op 3 verschillende manieren voldoen:

 • Betaling in één keer
 • Betaling in 10 termijnen van € 330 waarbij de maandelijkse betaling nu al direct start.
 • Betaling in 10 termijnen met nu direct een eerste aanbetaling van € 330 en vanaf 1 februari a.s. de 9 resterende maandelijkse termijnen.

Ik bied dit exclusieve traject slechts voor 4 ondernemers aan. Vol is vol.

Wil je dit niet missen? Meld je dan nu alvast aan via één van onderstaande buttons.

Helaas, op dit moment kun je je niet aanmelden…

Er is nog geen nieuwe startdatum gepland.
Maar heb je interesse en wil je persoonlijk worden geïnformeerd als ik weer een startdatum heb bepaald, laat dan even je gegevens achter. Jij hoort het dan als eerste!