gastspreker

Mijn missie is om spiritualiteit te verbinden
met de Business en vice versa.
Zodat jij kan worden wie je in werkelijkheid bent.

Ik heb al meerdere keren als gastspreker op events mogen staan.
Ik combineer het spirituele, NLP, chakra’s en het ondernemerschap op een down-to-earth manier. Letterlijk en figuurlijk, maar dat ga je zelf wel ervaren.

Met veel humor en speelsheid breng ik inzichten over spiritualiteit en ondernemen. Zodat jij na het event anders gaat kijken naar spiritualiteit en jouw onderneming.

Je kunt mij uitnodigen voor:

E

Lezingen

E

Workshops

E

Events

E

Uitvoeren van rituelen, onder andere Despacho’s met gasten/deelnemers om te manifesteren, los te laten, te vergeven, te ontvangen.

Eerdere events en lezingen waar ik aan meegewerkt heb:

E

“Spirit Business Event” van Simone Levie en Dolly Heuveling

E

“Geluk is leren dansen met het leven”- Event van Danielle Zeeman

E

“Love for live” in de Jaarbeurs in Utrecht

E

“Magic Mama Event” van Hanneke Wessel

E

Het “Yoga Business Event” van Corine van Zoelen

E

Business Feeling Event van Femke Hertog

Wat is een despacho?

Een despacho is een prachtig ritueel voor transformatie. Hiermee zet je, in verbinding met de aarde (Pad van de Bevrijding) en de kosmos (Pad van de Manifestatie), op een zeer krachtige manier je intenties neer. Het is een offer, soort dankbaarheid aan Moeder Aarde, Moeder Natuur.

Er zijn verschillende soorten despacho’s: voor vergeving, voor loslaten, voor manifestatie, etc.

Tijdens dit ritueel wordt een mandala gevormd van bloemen, snoep, mais, bonen, veren, spullen uit de natuur. In het midden een hart gevouwen, de 7 heilige bergen, 7 chakra’s, en het contact met jouw hart met het hart van het universum. De Despacho wordt daarna geofferd aan het vuur, of aan het water of begraven in de aarde. Dit moment kan gezamenlijk plaatsvinden met de groep, of door mij alleen.

“Sabine heeft als gastspreker opgetreden op het Yoga Business Event. Hét inspiratie- en netwerkevent voor yogadocenten. Ze is een kei op het podium. Ze vertelde over de chakra’s in je onderneming. Het was informatief, vol met humor en gaf veel inzichten. Aan het einde van het event hebben we nog een manifestatie despacho gedaan, waarbij iedereen zijn dromen of wensen erin mocht doen. Vele wensen zijn inmiddels gemanifesteerd.”

Corine van Zoelen

Yoga Business Coach

“Voor mijn Businessfeeling Event zocht ik een sjamaan die een vuur ritueel kon verzorgen voor het avondprogramma. Lang hoefde ik daar niet over te denken want als er iemand is die dit kan dan is het Sabine wel. Ik werk zelf het liefste op afstemming en zo zijn ook mijn events opgebouwd. Alles wat Sabine inbracht was een samenkomst of toevoeging op wat er die dag besproken was. Het thema van de dag sloot naadloos aan op Sabine haar programma voor die avond. Alle deelnemers waren vol lof over Sabine en haar nuchtere manier van delen. Sabine was een aanwinst en prachtige aanvulling op mijn event.”

Femke Hertog

Create your business / FemkeFeeling

“Sabine heeft een geweldige bijdrage geleverd bij ons Magic Mama Event en het VA café. Twee totaal verschillende groepen en locaties, maar dat is voor Sabine geen enkel probleem. Met haar aards zijn en vriendelijke gezicht betovert ze iedereen. Dat chakra’s en business zoveel met elkaar te maken hebben, hadden we niet kunnen bedenken. Maar zodra je het gaat voelen gaat het niet meer uit je systeem. Als je Sabine inhuurt als spreker weet je zeker dat je event een extra dimensie krijgt.”

Hanneke Wessel

VA School / Make room for magic

Boekingen

Wil je mij als gastspreker op jouw event of bij je workshop?
Of wil je eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden?
Neem gerust contact met mij op.