helende dag

In het licht zie je vele kleuren
De vijf banden van kracht
Voel, volg en vertrouw je hart
Want het is groots
Gedragen, gesteund en vooral één met alles

Een Helende Dag

Vrijdag 7 februari 2020 van 10.00 – 17.00 uur
Locatie Het Smokkelaartje te Strijbeek (NB)

Jij voelt je deze dag gedragen, gesteund en vooral één met alles.
Het wordt bijzonder, heel vredig en ongekend groots. Na afloop van deze Helende Dag ga jij met een gevoel van een overheerlijke ontspanning, diepe intense rust en innerlijke vrede naar huis.

E

Hoe ziet de dag eruit?

In een veilige, vertrouwde en vooral gezellige sfeer met een gezonde dosis humor neem ik je deze dag mee op reis naar de wereld van de 5D. Een wereld die voor mij staat voor innerlijke rust, vrede en vooral vrijheid.

Ik laat je niet alleen kennismaken met mij en mijn werkwijze. Jij gaat echt ervaren hoe jij zelf het veld om je heen kunt activeren. Ik deel je mijn ervaringen die ik heb met het werken en verbinden met de hogere energie, mezelf en de ander. Oftewel met het Grotere Geheel.

Het wordt een bijzondere leerzame en interactieve dag. Door het doen van oefeningen ga jij een warm welkom beleven. Niet alleen in deze misschien voor jou nog nieuwe 5D wereld. Maar vooral toch zeker ook in jezelf. Wat jij precies gaat doen, blijft nog een verrassing. De dag sluit ik af met het Despacho en aansluitend buiten een Vuurritueel.

Kortom, een heerlijke helende dag vol ontspanning, helder inzicht en verbinding.

Okee, ik licht een tipje van de sluier op: Je ontvangt deze dag vijf energetische banden van kracht om je spirituele bescherming te bieden. Deze banden fungeren als filters die negatieve energieën buiten houden.

Helende Dag

Vrijdag 7 februari 2020
10.00u tot 17.00u.
Inloop vanaf 09.30u.

Locatie: Het Smokkelaartje, Goudbergseweg 8, 4856 AD Strijbeek (NB)

In deze prijs is inbegrepen:

  • Heerlijke lunch
  • Koffie, thee, water, etc
  • Speciaal notebook en pen
  • Aan het einde van de dag krijg je een cadeautje mee naar huis 

Genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Restitutie van eenmaal gekochte tickets is niet mogelijk.
Je mag echter wel iemand anders voor jou in de plaats laten komen. Stuur dan een email naar: mail@sabinevandijk.nl

Normaal ticket

Vanaf 1 januari 2020
117

Wat anderen zeggen

Corine van Zoelen - Yoga Business Coach

Ik heb Sabine in de arm genomen omdat ik graag dichter bij mijn gevoel wilde komen.
Ik heb allerlei ideeën in mijn hoofd en voel wel als iets goed is maar blijf toch denken vanuit mijn hoofd. Ik ken Sabine al een aantal jaar en heb al meerdere dingen gedaan. Het transformatiespel en 3 maal heeft ze een despachoritueel gedaan bij mijn Yoga Business Event. Ze is heel kundig en weet wat ze doet.
Ik heb de begeleiding van haar ESBT-traject als zeer prettig ervaren. Ik ben nog dichter bij mijn gevoel gekomen en iedere keer vielen allerlei onverklaarbare zaken heel mooi samen. En voelde ik heel duidelijk mijn overleden vader. Hij is bij me en steunt me. Ik ben nu krachtiger en zelfverzekerder.

Ruth Abigail Klein

Voorheen voelde ik me vaak letterlijk en figuurlijk leeglopen. Vele prikkels, energieën, kleuren en whispers hoorde, voelde of zag ik. Tijdens het traject is dat zo mega veranderd. Ze zijn er allemaal nog, maar ze komen nu alleen door wanneer ik het uitnodig. Waardoor mijn energie level heerlijk in balans is. Nu ik dit schrijf, maak ik een dansje van geluk. Die rust, liefde en lichtheid is magisch. Daarnaast begin ik ook steeds meer van mezelf te begrijpen. Hoe ik werk, hoe informatie bij mij binnenkomt en hoe ik dat mag gaan inzetten. Door dit traject heb ik een mooie positieve groei door gemaakt.
En het mooie en dankbare erbij is~ ik kan en ga het doorgeven, zodat alles verder kan groeien, stomen en bloeien. Dankjewel Sabine, voor wat je doet en wie je bent ~ Namaste

Henrike Siebers

Ik heb het Exclusief Spiritueel Business Traject bij Sabine gevolgd en sindsdien kan ik weer leven vanuit mijn eigen liefde, kracht en mijn eigen wijsheid. Ik kan weer meer voelen wat ik mag doen als als Vijf D moeder en -vrouw in deze Drie D wereld. Ik hoef niets meer (te begrjjpen), voelt het goed dan is dat een GO, voelt het niet goed dan is het een NO GO. No matter what.
De HL kaartjes incl online trainingen waren bijzonder waardevol. Het ESBT-traject met de Munay-ki inwijdingen waren nog waardevoller en meer verdiepend. De Nusta Karpay inwijdingen gaan nog dieper en intenser… Het is echt thuiskomen bij jeZELF. Ik vind daar (weer) alles wat goed voor mij is… Hoe ga ik dat beschrijven? NIET! Ik kan alleen zeggen: dit is het mooiste kado wat ik mezelf heb kunnen geven de afgelopen 46 jaar. In Munay.

Sabine van dijk

Sabine van Dijk is sinds 2004 NLP trainer, Holistisch therapeut, Chakra Business coach en Sjamaan. Vanuit humor, zonder oordeel en dat alles er mag zijn, geniet zij ervan om de ander zo snel mogelijk in haar of zijn kracht te zetten. De basis van waaruit Sabine werkt is de Munay-ki oftewel onvoorwaardelijke liefde.

Haar missie is om Spiritualiteit te verbinden met de Business en vice versa, zodat jij kan worden wie jij in werkelijkheid bent. Dit alles draagt weer bij aan een mooiere wereld, waarin we kunnen leven in liefde en overvloed door samenwerken, samen doen en samen delen.

Heb jij interesse in de Helende Dag en wil je op de hoogte worden gesteld als deze in 2021 weer wordt georganiseerd?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief, want daarin kondig ik het ondere andere weer aan zodra de datum bekend is!