Hoe zijn de helende lichtkleurtjes ontstaan?

Ik sta in contact met mijn moeder in de hemel. Op haar overlijdensadvertentie stond de tekst ”in het licht zie je vele kleuren”.
De Helende Lichtkleurtjes zijn ontstaan doordat ik veel healings gaf en nog steeds geef. En dat vele mensen baat hebben bij wat ik zeg en vertel.

In de kaarten is een schilderij verwerkt, dat ik gemaakt heb in trance op het moment dat mijn moeder op het intensive care lag. En later bleek ik in de toekomst geschilderd te hebben. Ik had een haat/liefdeverhouding met mijn moeder op aarde. Ik was niet de voorbeeldige dochter die zij wilde dat ik zou zijn. Ik was geen meisje-meisje, maar hield van klimmen en jongensdingen.
Op het moment dat mijn vader belde dat mijn moeder op intensive care lag ben ik naar een kamer in mijn huis gegaan waar alle schilderspullen al klaar stonden die ik ooit ging gebruiken. En dit was het moment.

Ik schilderde allerlei kleuren en in het midden wit licht en alles in hartjes vorm. Nog niet wetende dat mijn moeder als tekst in haar overlijdensadvertentie had: “In het licht zie je vele kleuren”.

Mijn moeder overleed op 7 februari, 7 is ook een heilig getal en ik denk altijd aan de 7 chakra’s. We hebben haar begraven op 14 februari, Valentijnsdag, dat waren de hartjes die ik al geschilderd had. Het kon namelijk niet eerder, omdat ook haar zus overleden was in die week.

De laatste dagen van haar leven ben ik bij haar geweest, ook ’s nachts in het ziekenhuis. Ik kon toen doen wat ik kende, namelijk gewoon zijn, zonder maskers, zonder gedoe en zeggen dat het goed was dat ze kon gaan. Nu had ik echt contact met haar door gewoon te zijn.

Hier zie je het schilderij dat ik geschilderd heb en dat vormt de basis van mijn helende lichtkleurtjes.

Maar ook mijn verbondenheid met mijn moeder nu. Ik heb nu een fijn contact met haar. Ik voel haar aanwezigheid in alles wat ik doe. Zeker bij de healings die ik geef met o.a. het nummer van Shania Noll “You can relax now”. Dit hebben we op haar begrafenis als laatste gedraaid.

“In het licht zie je vele kleuren” is voor mij de hoofdkaart van het helende lichtkleurtjes-carddeck.

Heb je toevallig een specifieke vraag en kies je voor deze ene kaart, dan is het heel sterk, dus een duidelijke bevestiging. Je wordt volledig ondersteund door het universum.

“In het licht zie je vele kleuren” is voor mij de hoofdkaart van het helende lichtkleurtjes-carddeck.

Heb je toevallig een specifieke vraag en kies je voor deze ene kaart, dan is het heel sterk, dus een duidelijke bevestiging. Je wordt volledig ondersteund door het universum.

Helende lichtkleurtjes producten

Trek een Helende Lichtkleurtjes kaart

Trek een Helend Lichtkleurtje en lees de uitleg van de kaart die jij hebt getrokken!
Klik op de button en lees hoe dit werkt.

de helende dag

In een veilige, vertrouwde en vooral gezellige sfeer met een gezonde dosis humor neem ik je deze dag mee op reis naar de wereld van de 5D. Een wereld die voor mij staat voor innerlijke rust, vrede en vooral vrijheid.

Ik laat je niet alleen kennismaken met mij en mijn werkwijze. Jij gaat echt ervaren hoe jij zelf het veld om je heen kunt activeren. Ik deel je mijn ervaringen die ik heb met het werken en verbinden met de hogere energie, mezelf en de ander. Oftewel met het Grotere Geheel.

Het wordt een bijzondere leerzame en interactieve dag. Door het doen van oefeningen ga jij een warm welkom beleven. Niet alleen in deze misschien voor jou nog nieuwe 5D wereld. Maar vooral toch zeker ook in jezelf. Wat jij precies gaat doen, blijft nog een verrassing. De dag sluit ik af met het Despacho en aansluitend buiten een Vuurritueel.

Kortom, een heerlijke helende dag vol ontspanning, helder inzicht en verbinding.

helende lichtkleurtjes carddeck

Dit carddeck bestaat uit 48 kaarten:

E

44 kaarten met teksten

  • die ik geregeld zeg
  • die erg helpend zijn geweest voor mijn klanten
E

4 kaarten met uitleg

  • Hoe je ze kan gebruiken
  • Hoe je een diepere werking kan bewerkstelligen
  • Wie ik ben en wat mijn missie is

De helende werking is al ingezet op het moment dat je dit carddeck pakt.
Op het moment dat je een kaart pakt gaat die nog dieper in werking en helpt je verder in de dag.

“De Helende Lichtkleurtjes geven je direct verlichting, healing en kleur aan je dag. Het opent poorten naar je eigen wijsheid, liefde en kracht. Hulp is aanwezig, je hoeft het niet meer alleen te doen.”

AHO
In munay, Sabine van Dijk

“Wanneer je in aanraking bent gekomen met kaarten dan mag deze set niet ontbreken in je verzameling. Dat is namelijk wat er vaak gebeurt. Als je eenmaal één carddeck hebt gekocht en gebruikt, dan wil je meer. Gelukkig is er heel veel keuze en voor ieder wat wils.”
Meer lezen van deze review? Klik hier.

Helende Lichtkleurtjes-tas

Na bestelling ontvang je er een HL-tas naar keuze bij. De HL-tas is speciaal ontwikkeld voor de HL-kaarten en zijn gemaakt van zgn. goedgekeurd garen: garen dat niet pluist, heet gewassen kan worden en in de droger kan zonder dat de kwaliteit afneemt en of het gebruik gevaarlijk wordt. 100% katoenen en gemerceriseerde garens. Zo is het gegarandeerd pluisvrij en blijven de kleuren het langst mooi.

Afmetingen: 14 x 15 cm (bxh)

De HL-tassen zijn gemaakt door Henrike Siebers van Henrike Haakt.
Zij haakt voor verschillende organisaties, zoals Fighting Cancer, Stichting Muis Jantje en St. Earlybirds

De Helende Lichtkleurtjes carddeck kost € 27,95 + € 4,50 verzendkosten.

E-book met uitleg Helende Lichtkleurtjes kaarten

Dit e-book is een handige aanvulling op het carddeck.
Ik heb van de 44 Helende Lichtkleurtjes de betekenissen uitgewerkt, zodat je er zelf mee aan de slag kunt.
Het e-book kost € 7,50.

online programma

werken met de helende lichtkleurtjes

Wil jij leren hoe je kunt werken met mijn carddeck De Helende Lichtkleurtjes? Tijdens dit online programma leer ik je de verschillende leggingen en hoe je deze kunt interpreteren en uitleggen.

Door dit programma ga je nog meer vertrouwen op je eigen intuitie en het ook inzetten in je dagelijkse leven.
Hoe heerlijk is dat, nog meer je eigen leven vorm geven vanuit je intuitie?

Module 1 Kennismaken met de helende lichtkleurtjes
Module 2 Verbinden met de helende lichtkleurtjes
Module 3 Wat voor soort kaartlegger ben je?
Module 4 Verschillende soorten kaartleggingen.
Module 5 Pad van de bevrijding
Module 6 Pad van de manifestatie
Module 7 Het grotere geheel
Bonusmodule: De helende lichtkleurtjes en hun uitleg

Helende Lichtkleurtjes canvas

Het is een mooi anker, reminder of affirmatie.
Afmeting 20 x 20 cm.

Heb je interesse?
Neem dan even contact met mij op.