wie ben ik

Ik ben Sabine van Dijk. Ik ben NLP trainer, holistisch therapeut en sjamaan.
Ik wil je als mens laten verbinden met de natuur en met je ware zelf. Je leert te connecten met je hart in plaats van met je hoofd. Ik ben nieuwsgierig naar de mens achter de mens, altijd op zoek naar de diepere laag, daar waar de kwetsbaarheid en puurheid je kracht is.

Mijn missie is om spiritualiteit te verbinden met de business en vice versa, zodat jij kunt worden wie je in werkelijkheid bent.

Mijn motto is: “Speel, lach en geniet.”

waarom doe ik dit?

Als kind speelde ik al graag. Van school en thuis uit mocht dat niet. Ik was niet serieus genoeg en veel te speels. Het mocht van mij toen al veel speelser en luchtiger. De speelse energie is juist helend en verbindt je met de hogere frequentie. Vanuit het spelen kun je buiten je comfortzone kijken op basis van liefde en je eigen veiligheid.

Mijn grootste passie is kennis delen en spiritualiteit aards laten ervaren. Oude energie die niet meer bij je hoort vrijlaten en nieuwe energie omarmen. Dat spiritualiteit normaal is en dat je dat ook in je business mag en kan wegzetten.

“Je wil leiding nemen over je eigen leven vanuit 5D. Je gaat hiervoor je drie krachtbronnen onderzoeken en activeren. Manifesteren van je verlangens vanuit de tweede chakra, vanuit liefde de vierde chakra en helderheid en visie creëren vanuit de zesde chakra.”

Het is er allemaal al, want alles zit al in jezelf. Alleen zie je het vaak nog niet of soms zelfs niet meer. Het toelaten van liefde, van succes moet je soms weer leren toestaan. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen leven en dat wat je hierin aantrekt. Ik leer om de negatieve energie om te draaien en patronen die niet meer nodig zijn vrij te laten. Doen wat goed voelt en de moed hebben om dat te doen.

“Wanneer ik vastloop, een mail krijg waar ik geen antwoord op heb, ga ik uit die situatie. Ik loop naar buiten en kijk, voel en ruik de natuur, zodat ik een verschuiving krijg van de 3D via de 4D naar de 5D. Ik vraag op dat moment aan het universum om antwoorden te krijgen op deze vraag. Ik maak foto’s van de natuur en ontvang vanuit deze energie dat wat ik mag gaan doen.”

mijn ervaring

Ik heb ruim tweeëntwintig jaar gewerkt in de zogenaamde zwaardere energieën. Ik heb zeven jaar in gevangenis De Koepel in Breda gewerkt op een bijzondere zorgafdeling. Daarna heb ik vijftien jaar voor een jeugdzorginstelling gewerkt, onder andere crisisopvang van de oudere jeugd, de zelfstandigheidstraining en de laatste vijf jaar heb ik daar gewerkt als coach. Ik hield het vol om in deze zwaardere energieën te werken, doordat ik ook daarnaast mijn eigen bedrijf had en opleidingen volgde op het gebied van spiritualiteit en mindset. Na tweeëntwintig jaar had ik de behoefte om lichter werk te gaan doen.

“In 3D ben je voornamelijk aan het denken, bezig met zorgen maken over, heb je het liefst controle over, denk je in tekorten. In 4D neem je waar en observeer je de situatie zonder oordeel. Kijk je op afstand naar jezelf, patroon of situatie. En in 5D doe je en kies je vanuit licht en liefde, zonder oordeel vanuit overgave.”

DE HELENDE LICHTKLEURTJES

Tijdens mijn werk gebruik ik de Helende Lichtkleurtjes. Dit is een carddeck dat in 2016 is ontstaan door uitspraken van klanten gedurende de sessies die ik aan hen gaf.

De Helende Lichtkleurtjes zijn vanuit 5D-energie ontstaan. Het werken met de Helende Lichtkleurtjes zorgt voor verlichting en kleur aan je dag. Het opent de poorten naar je eigen wijsheid.
En dat is ook wat ik wil , dat jij je eigen poorten van wijsheid gaat openen.

SABINE

Sabine van Dijk is NLP trainer, holistisch therapeut en sjamaan. Ze wil je als mens laten verbinden met de natuur en met je ware zelf.
Ze leert je te connecten met je hart in plaats van met je hoofd. Sabine is nieuwsgierig naar de mens achter de mens, altijd op zoek naar de diepere laag, daar waar de kwetsbaarheid en puurheid je kracht is.

Sabine heeft ruim tweeëntwintig jaar gewerkt in de zogenaamde zwaardere energieën. Zij geeft training, workshops en coaching die zowel individueel als in groepsverband plaatsvinden. Daarnaast is ze gastspreker op events. Tijdens haar werk werkt ze veelvuldig met de Helende Lichtkleurtjes.

Haar missie is om spiritualiteit te verbinden met de Business en vice versa, zodat jij kunt worden wie je in werkelijkheid bent. Haar motto is: “Speel, lach en geniet.”