Ervaringen van anderen

“Het is altijd weer fijn om met Sabine aan mijn persoonlijke en zakelijke ontwikkeling te werken. Door samen te brainstormen komen we op vele creatieve ideeën die ik voor mezelf en mijn werk kan inzetten.
Je kunt alles met haar bespreken en ze haalt er steeds weer een puntje uit waarbij je aan het denken gezet wordt. Hierdoor heb ik geleerd om zaken beter te ordenen en aan te pakken. Meer voor mezelf te mogen gaan staan en voor mezelf te zorgen. Tevens om gebruik te maken van de fijne liefdevolle energie voor mezelf en mijn omgeving.”

Mardy thomassen

“Ik kende Sabine via enkele persoonlijke trajecten. Tijdens een van die trajecten vroeg ik Sabine of ze ook interesse had om dat binnen mijn bedrijf te doen. Na enkele maanden van erg veel werk en vele veranderingen leek het me goed om een teambuildingdag te organiseren met veel onderling praten. Sabine wou daar graag aan meewerken. Ze had heel wat oefeningen voorbereid en samen hebben we dan gekozen welke oefeningen best zouden zijn. Het overbrengen en de begeleiding heeft Sabine op zich genomen. Er was veel begrip, verbinding en iedereen heeft genoten van de afsluitende complimentenronde in de zon. De dag heeft de collega’s geraakt en eenieder vond de begeleiding super: warm, betrokken, eerlijk.”

Greet Ceulemans | GCM-A

“De wandelingen van Sabine zijn zo bijzonder elke keer ontstaat er weer iets moois. Het begint al met een heerlijke latte, je maakt kennis met de andere wandelaars, er ontstaan mooie gesprekken/ ideeën
en dan begint de wandeling. Elke keer weer anders zo heerlijk één met de natuur.
Ieder thema is weer heel bijzonder: het brengt je dichterbij jezelf, je ontspant het geeft je energie en de afsluiting voor diegene die mee lunchen is ook altijd bijzonder om nog na te kletsen onder het genot van een heerlijke kop soep. Ik vind het een uitje en kan er weer weken op teren. Dankbaar dat ik Sabine ken! Met de groep wandelen geeft je een gevoel van diepe verbondenheid met elkaar, ook al ken je elkaar niet. Sabine voegt daar veel verdieping en inspiratie aan toe.”

Ineke van Houwelingen