online programma

werken met de helende lichtkleurtjes

E

Wil je ook meer verlichting?

E

Inzicht in jezelf?

E

Inzicht in je onderneming?

E

Meer transformatie?

E

Mag je meer vertrouwen op je intuitie?

E

Voel je ook dat er meer is tussen hemel en aarde?

E

Wil je ook meer luisteren naar je gevoel en de boodschappen uit het universum?

Luister dan naar de antwoorden of boodschappen
die de Helende Lichtkleurtjes jou geven.

in dit online programma

In dit online programma vertel ik in 7 modules over het ontstaan van mijn kaartenset De Helende Lichtkleurtjes en leer ik jou hoe je ze kunt inzetten voor jezelf, je vrienden, je klanten en je onderneming. Je krijgt een overzicht van alle Helende Lichtkleurtjes (online) met extra uitleg over iedere kaart. Ik leer jou verschillende soorten leggingen, waaronder twee hele belangrijke, namelijk het Pad van de Bevrijding en het Pad van de Manifestatie.

Deze kaartenset (offline) bestaat uit 48 kaarten:
44 kaarten met helende teksten en 4 kaarten met uitleg hoe je ze kunt gebruiken. Hoe je een diepere werking kunt bewerkstelligen.

De Helende Lichtkleurtjes geven je direct verlichting, healing en kleur aan je dag. Het opent poorten naar je eigen wijsheid, liefde en kracht. Hulp is aanwezig, je hoeft het niet meer alleen te doen.

Hoe werken de Helende Lichtkleurtjes?

Er zijn verschillende leggingen mogelijk en dus is de interpretatie dan anders. De kaart hiernaast kan bijvoorbeeld als uitleg hebben:

“Deze dag/week staat in het teken van “Ik kies”.
Waar kies jij voor? Hoe wil je leven? Soms kom je in een situatie terecht waarin anderen voor je hebben gekozen en dan nog kies je hiervoor. Maak een keuze: “Wil ik hierin zitten?”, dan kies je ervoor en anders ga iets anders doen. Kijk deze dag/week op een afstand naar jezelf, naar situaties en vraag jezelf af heb ik zelf gekozen of hebben anderen dat voor mij gedaan. En zie je een patroon daarin? Succes deze dag/week met je keuzes.

“Deze kaarten zijn magisch. Elke keer als ik een kaart trek klopt het helemaal als een bus. En wat ook bijzonder is, is wanneer ik na de eerste kaart toch nog een andere wil trekken, ik precies weer dezelfde kaart krijg. En dit al meerdere keren gebeurd. It’s magic!”

Jenny Hoekstra

“Met veel plezier gebruik ik niet alleen privé, maar ook voor mijn Business de Helende Lichtkleurkaartjes van Sabine. Het zijn fijne kaarten om mee te werken, en dat je Sabine’s fijne energie in de kaarten voelt, zal hier zeker de reden voor zijn. De teksten zijn goed te interpreteren op je dagelijkse leven, levensvragen en Business.”

Myra de Wildt

“Wil je altijd die fijne energie van Sabine bij je hebben? Stop deze set met mooie kaarten dan in je tas. Heb je een momentje van twijfel? Of heb je behoefte aan bevestiging? Trek dan een van haar mooie kaarten. Je weet dan hoe je verder moet. Ze doen het. Echt!”

Jantien van Driel

online programma

Werken met helende lichtkleurtjes

  • Direct toegang tot alle modules
  • 7 modules met uitleg over het ontstaan, de kaarten en de leggingen
  • Videotutorials
  • Werkboeken
  • Inclusief of exclusief Helende Lichtkleurtjes carddeck t.w.v. € 27,95
  • Toegang tot de besloten Facebookgroep
  • Levenslang toegang tot het programma

Do it yourself

Exclusief carddeck
177

Veel gestelde vragen

Moet je al een card deck Helende Lichtkleurtjes hebben? Hoe kom ik eraan als ik ze nog niet heb?

Je kunt bij je deelname kiezen of je er de Helende Lichtkleurtjes card deck bij wilt ontvangen. Indien je ze al hebt, dan kies je dus voor deelname zónder de Helende Lichtkleurtjes. Heb je ze nog niet dan kies je voor deelname mét de Helende Lichtkleurtjes. Na betaling zal ik je dan de card deck toesturen.

Wat heb ik nodig om mee te kunnen doen?

Je hebt dus een card deck Helende Lichtkleurtjes nodig. Daarnaast heb je een laptop, tablet of smartphone en internet nodig om toegang te krijgen tot het online programma.

Hoeveel tijd neemt dit programma in beslag?

Het zijn 7 modules waar je direct toegang to hebt.
Per module kost het je ongeveer 2 á 3 uur om de oefeningen te doen. 

Wat doe ik als ik nu nog vragen heb?

Als je nu nog vragen hebt, dan kun je me mailen op mail@sabinevandijk.nl